Zanders hjemkomst til hvalsø

Dagen da Zander kom til Hvalsø

Spændte og forventningsfulde forlod vi Hvalsø tidligt den 12. november for først at hente Lisbeth Jakobsen i Reerslev, på vejen til Herning hvor vi havde aftalt at skulle mødes med opdrætter Katja Brunsgaard på DKK Hundeudstillingen, for at få overdraget Zander.

Bilen var læsset med hundetæpper, bamsen ”Nalle”, mad- og vandskåle, godbidder og lidt knas til den lange tur.

Vi var taget afsted i rigtig god tid da vi også gerne ville have tid til at opleve de mange puddler på udstillingen, men det skulle snart vise sig at vi havde forregnet os …..

Ca. klokken 09:00 få hundrede meter før betalingsanlægget ved Storebæltsbroen kunne Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi meddele i bilradioen, at broen blev lukket for al biltrafik grundet en redningsaktion.

Vi ventede og ventede og først efter 4 timer blev broen genåbnet og vi kunne fortsætte.

4 timer med Mijanne og Lisbeth på bagsædet underholdende med pudel historier fra de sidste 20 år kan godt være lidt af en udfordring, men det gik 😊

Tidsplanen var nu så fremskreden at besøget på Hundeudstillingen ikke længere var en mulighed så kursen blev i stedet sat direkte hjem til Katja i Holstebro.

Omkring klokken 16:30 nåede vi endelig frem til Katja hvor vi blev modtaget af vores lille nye guldklump Zander.

Opdrætter Katja bød på kaffe og vi fik hilst på Zanders mor og alle hans søskende.

Med kirurgisk præcision blev Zander gennemgået fra A til Z af Lisbeth, alt var selvfølgelig i den fineste orden, han var det pragteksemplar vi var blevt stillet i udsigt.

Katja havde pakket en hel plastiktønde fyldt af alverdens lækkerier til Zander, meget fornemt.

Zander, Mijanne, Lisbeth og ”Nalle” blev pakket ind på bagsædet af bilen og det var tid til igen at sætte kursen tilbage i mod Sjælland.

Vi var selvfølgelig spændt på hvordan lille Zander ville klare hans første biltur, han klarede det fantastisk, vi havde 2 stop på vejen hvor Zander nysgerrigt fik undersøgt rastepladserne afsluttet med en lille tissetår begge gange.

Vi nåede så endelig frem til lavbroen imod Sjælland i den forventning af alle formiddagens trafikproblemer var vel overstået, vi blev klogere.

Igen en kedelig besked i bilradioen, ”Broen vil midlertidig blive lukket i ca. én times varighed da trafikomlægningen skulle bringes tilbage til normale forhold efter formiddagens omlægning” og der holdt vi der så igen, næsten halvanden time blev det til, denne gang med lille Zander på bagsædet, men det gik fantastisk uden problemer, en sej lille fyr.

Efter at have sagt pænt farvel og tak til Lisbeth i Reerslev, gik turen endelig imod Zander’s nye hjem i Hvalsø hvor vi nåede frem ca. 22:30

Zander var ankommet til hans nye hjem og en meeeeget lang og begivenhedsrig dag var over, det var tid til en lur sammen med “Nalle”

Tilbage til start

En hverdag

På trimmebordet

Puddelsider

Tilbage til start

En Hverdag

På trimmebordet

Puddelsider